Pay for People Contracting BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Pay for People Contracting BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf kies, net als Pay for People Contracting BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Pay for People Contracting BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Pay for People Contracting BV. Zo is deze organisatie gelegen in Rotterdam. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Pay for People Contracting BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 24405404. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Pay for People Contracting BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Pay for People Contracting BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die een onderneming als Pay for People Contracting BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.