Parco Transport en Logistiek BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Parco Transport en Logistiek BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Parco Transport en Logistiek BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Parco Transport en Logistiek BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Vlaardingen. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Parco Transport en Logistiek BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 63130297. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Parco Transport en Logistiek BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Parco Transport en Logistiek BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een partij als Parco Transport en Logistiek BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf rekent, net als Parco Transport en Logistiek BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het best bij jou past.