Parco Financieel BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Parco Financieel BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over Parco Financieel BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Parco Financieel BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Valkenburg. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Parco Financieel BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 63129868. Op deze site kan je ook zien wat Parco Financieel BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Parco Financieel BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partner als Parco Financieel BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als Parco Financieel BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.