Parco Bouw BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Parco Bouw BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf rekent, net als Parco Bouw BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Extra informatie over Parco Bouw BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Parco Bouw BV. Zo is deze onderneming gelegen in Valkenburg. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Parco Bouw BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 63130394. Op deze website kan je ook zien wat Parco Bouw BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals Parco Bouw BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een onderneming als Parco Bouw BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.