Paratus People Netherlands BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Paratus People Netherlands BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals Paratus People Netherlands BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een bedrijf als Paratus People Netherlands BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf rekent, net als Paratus People Netherlands BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroll organisatie het best bij jou past.

Meer info over Paratus People Netherlands BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Paratus People Netherlands BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Paratus People Netherlands BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68571240. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Paratus People Netherlands BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.