Paraplus B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Paraplus B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als Paraplus B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Extra info over Paraplus B.V.

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Paraplus B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Paraplus B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 61999407. Op deze website kan je ook lezen wat Paraplus B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals Paraplus B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Paraplus B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.