Para-plus B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Para-plus B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Para-plus B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Para-plus B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Para-plus B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 61999938. Op deze webpagina kan je ook zien wat Para-plus B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Para-plus B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Para-plus B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller bepaalt, net als Para-plus B.V. een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroller het best bij jouw bedrijf past.