PACO BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. PACO BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller kies, net als PACO BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over PACO BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf PACO BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Tegelen. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. PACO BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 53897056. Op deze webpagina kan je ook inzien wat PACO BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals PACO BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als PACO BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.