Pack BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Pack BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals Pack BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die een partij als Pack BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf kies, net als Pack BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Extra info over Pack BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Pack BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amsterdam. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Pack BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69859574. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Pack BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.