P4People Holding BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. P4People Holding BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over P4People Holding BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf P4People Holding BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Rotterdam. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, P4People Holding BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 63699001. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat P4People Holding BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller vergelijkbaar met P4People Holding BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een partner als P4People Holding BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als P4People Holding BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.