P-services talents BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. P-services talents BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over P-services talents BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf P-services talents BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Barneveld. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. P-services talents BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67200575. Op deze pagina kan je ook lezen wat P-services talents BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf zoals P-services talents BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partner als P-services talents BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als P-services talents BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jou past.