P-services solutions BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. P-services solutions BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer info over P-services solutions BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf P-services solutions BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Barneveld. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. P-services solutions BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 58309837. Op deze website kan je ook inzien wat P-services solutions BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met P-services solutions BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een partner als P-services solutions BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf bepaalt, net als P-services solutions BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroller het best bij jou past.