P-services people BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. P-services people BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met P-services people BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als P-services people BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als P-services people BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra info over P-services people BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf P-services people BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Barneveld. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. P-services people BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 67200559. Op deze website kan je ook lezen wat P-services people BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.