P-services payrolling is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. P-services payrolling kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over P-services payrolling

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf P-services payrolling. Zo is deze organisatie gevestigd in Barneveld. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, P-services payrolling is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 9135808. Op deze pagina kan je ook inzien wat P-services payrolling ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller vergelijkbaar met P-services payrolling neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een partij als P-services payrolling inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als P-services payrolling een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.