P-services outsourcing BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. P-services outsourcing BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf bepaalt, net als P-services outsourcing BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer weten over P-services outsourcing BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf P-services outsourcing BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Barneveld. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, P-services outsourcing BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 51660253. Op deze website kan je ook zien wat P-services outsourcing BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met P-services outsourcing BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als P-services outsourcing BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.