P-services Contracting B.V. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. P-services Contracting B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over P-services Contracting B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf P-services Contracting B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Barneveld. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. P-services Contracting B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 8132400. Op deze pagina kan je ook zien wat P-services Contracting B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals P-services Contracting B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als P-services Contracting B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Iedere payroller hanteert, net als P-services Contracting B.V. een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.