P-services comfort BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. P-services comfort BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met P-services comfort BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als P-services comfort BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als P-services comfort BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroller het meest bij jou past.

Meer weten over P-services comfort BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf P-services comfort BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Barneveld. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, P-services comfort BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69052034. Op deze webpagina kan je ook lezen wat P-services comfort BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen provincie.