p-roll.in is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. p-roll.in kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als p-roll.in een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Extra info over p-roll.in

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf p-roll.in. Zo is dit bedrijf gelegen in Vinkel. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. p-roll.in is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67188990. Op deze website kan je ook zien wat p-roll.in ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals p-roll.in neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die een bedrijf als p-roll.in inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.