OVA International B.V. is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. OVA International B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met OVA International B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als OVA International B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller rekent, net als OVA International B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over OVA International B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf OVA International B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Eindhoven. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. OVA International B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 17099579. Op deze website kan je ook lezen wat OVA International B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.