Ortega The Recruitment Company is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Ortega The Recruitment Company kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als Ortega The Recruitment Company een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer info over Ortega The Recruitment Company

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Ortega The Recruitment Company. Zo is deze organisatie gelegen in Hengelo. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Ortega The Recruitment Company is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 66928230. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Ortega The Recruitment Company ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Ortega The Recruitment Company neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Ortega The Recruitment Company is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.