OPUS Workforce is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. OPUS Workforce kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals OPUS Workforce neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als OPUS Workforce is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller bepaalt, net als OPUS Workforce een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroller het best bij jou past.

Meer informatie over OPUS Workforce

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf OPUS Workforce. Zo is deze onderneming gelegen in 's-Gravenhage. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, OPUS Workforce is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 66218179. Op deze pagina kan je ook lezen wat OPUS Workforce ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.