OptiCap B.V. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. OptiCap B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als OptiCap B.V. een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over OptiCap B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf OptiCap B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Bergen (Nh). Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. OptiCap B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 9158493. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat OptiCap B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals OptiCap B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een onderneming als OptiCap B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.