OPM Administraties is een payrolling bedrijf die jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. OPM Administraties kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met OPM Administraties neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een bedrijf als OPM Administraties inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je weten wat payrolling kost? Elke payroller kies, net als OPM Administraties een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over OPM Administraties

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf OPM Administraties. Zo is dit bedrijf gelegen in Utrecht-Stad. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. OPM Administraties is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 30217603. Op deze pagina kan je ook inzien wat OPM Administraties ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.