Operando is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Operando kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als Operando een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroller het best bij jou past.

Meer weten over Operando

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Operando. Zo is deze onderneming gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Operando is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 61549134. Op deze site kan je ook zien wat Operando ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Operando neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Operando wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.