Onze Kracht Recruitment BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Onze Kracht Recruitment BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Onze Kracht Recruitment BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Onze Kracht Recruitment BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Beverwijk. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Onze Kracht Recruitment BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 68898967. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Onze Kracht Recruitment BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Onze Kracht Recruitment BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die een partner als Onze Kracht Recruitment BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller rekent, net als Onze Kracht Recruitment BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welke payroll organisatie het best bij jou past.