Onwijs Payroll+ B.V. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Onwijs Payroll+ B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als Onwijs Payroll+ B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer info over Onwijs Payroll+ B.V.

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Onwijs Payroll+ B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Amstelveen. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Onwijs Payroll+ B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 62937456. Op deze pagina kan je ook lezen wat Onwijs Payroll+ B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Onwijs Payroll+ B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die een onderneming als Onwijs Payroll+ B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.