OnlyHuman Detacheringen BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. OnlyHuman Detacheringen BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elke payroller hanteert, net als OnlyHuman Detacheringen BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over OnlyHuman Detacheringen BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf OnlyHuman Detacheringen BV. Zo is dit bedrijf gelegen in 's-Gravenhage. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. OnlyHuman Detacheringen BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 68189796. Op deze webpagina kan je ook inzien wat OnlyHuman Detacheringen BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met OnlyHuman Detacheringen BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als OnlyHuman Detacheringen BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.