Online Payroll Horeca B.V. is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Online Payroll Horeca B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als Online Payroll Horeca B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over Online Payroll Horeca B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Online Payroll Horeca B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amsterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Online Payroll Horeca B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66974496. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Online Payroll Horeca B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroller zoals Online Payroll Horeca B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een bedrijf als Online Payroll Horeca B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.