Online Payroll Detailhandel B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Online Payroll Detailhandel B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Online Payroll Detailhandel B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Online Payroll Detailhandel B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Online Payroll Detailhandel B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66974372. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Online Payroll Detailhandel B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Online Payroll Detailhandel B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Online Payroll Detailhandel B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als Online Payroll Detailhandel B.V. een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroller het meest bij jou past.