OneStopSourcing Payroll B.V. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. OneStopSourcing Payroll B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met OneStopSourcing Payroll B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als OneStopSourcing Payroll B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als OneStopSourcing Payroll B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over OneStopSourcing Payroll B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf OneStopSourcing Payroll B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Doorn. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. OneStopSourcing Payroll B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 58795081. Op deze website kan je ook lezen wat OneStopSourcing Payroll B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.