OneStopSourcing Flex B.V. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. OneStopSourcing Flex B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over OneStopSourcing Flex B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf OneStopSourcing Flex B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Doorn. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. OneStopSourcing Flex B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 63553724. Op deze site kan je ook tot je nemen wat OneStopSourcing Flex B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals OneStopSourcing Flex B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partner als OneStopSourcing Flex B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als OneStopSourcing Flex B.V. een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.