OneStopSourcing Beeldende Kunst BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. OneStopSourcing Beeldende Kunst BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over OneStopSourcing Beeldende Kunst BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf OneStopSourcing Beeldende Kunst BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Doorn. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. OneStopSourcing Beeldende Kunst BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 56166842. Op deze website kan je ook lezen wat OneStopSourcing Beeldende Kunst BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met OneStopSourcing Beeldende Kunst BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een partner als OneStopSourcing Beeldende Kunst BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf rekent, net als OneStopSourcing Beeldende Kunst BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.