One PB B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. One PB B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over One PB B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf One PB B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. One PB B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 63058324. Op deze webpagina kan je ook lezen wat One PB B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het een goede keuze om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met One PB B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een bedrijf als One PB B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als One PB B.V. een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.