Ondernemers en Partners BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Ondernemers en Partners BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Ondernemers en Partners BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die een onderneming als Ondernemers en Partners BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller hanteert, net als Ondernemers en Partners BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer informatie over Ondernemers en Partners BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Ondernemers en Partners BV. Zo is dit bedrijf gelegen in 's-Gravenhage. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Ondernemers en Partners BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 64822486. Op deze pagina kan je ook zien wat Ondernemers en Partners BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.