Onder Ons Sterk is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Onder Ons Sterk kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als Onder Ons Sterk een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroller het best bij jou past.

Meer weten over Onder Ons Sterk

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Onder Ons Sterk. Zo is deze onderneming gelegen in Anerveen. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Onder Ons Sterk is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 53597028. Op deze pagina kan je ook zien wat Onder Ons Sterk ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller zoals Onder Ons Sterk neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Onder Ons Sterk is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.