Omsjoch BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Omsjoch BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Omsjoch BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Omsjoch BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als Omsjoch BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Extra info over Omsjoch BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Omsjoch BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Leeuwarden. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Omsjoch BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 61960446. Op deze webpagina kan je ook zien wat Omsjoch BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.