Olympus Detacheringen Beers BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Olympus Detacheringen Beers BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Olympus Detacheringen Beers BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partner als Olympus Detacheringen Beers BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Iedere payroller kies, net als Olympus Detacheringen Beers BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Olympus Detacheringen Beers BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Olympus Detacheringen Beers BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Beers. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Olympus Detacheringen Beers BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 68873050. Op deze webpagina kan je ook zien wat Olympus Detacheringen Beers BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.