Oak Bos BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Oak Bos BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Oak Bos BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over Oak Bos BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Oak Bos BV. Zo is deze onderneming gevestigd in 'S-Hertogenbosch. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Oak Bos BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68829957. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Oak Bos BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Oak Bos BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Oak Bos BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.