Novaris Uitzend BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Novaris Uitzend BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra info over Novaris Uitzend BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Novaris Uitzend BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Ter Apel. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Novaris Uitzend BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68750358. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Novaris Uitzend BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf zoals Novaris Uitzend BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die een onderneming als Novaris Uitzend BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elke payroller hanteert, net als Novaris Uitzend BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.