NL Payroll B.V. is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. NL Payroll B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over NL Payroll B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf NL Payroll B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Badhoevedorp. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. NL Payroll B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 66155290. Op deze webpagina kan je ook zien wat NL Payroll B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf zoals NL Payroll B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als NL Payroll B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als NL Payroll B.V. een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.