NIMROZA BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. NIMROZA BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over NIMROZA BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf NIMROZA BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Schildwolde. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. NIMROZA BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 50241001. Op deze site kan je ook zien wat NIMROZA BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met NIMROZA BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als NIMROZA BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elke payroller kies, net als NIMROZA BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.