Nijssen & Van de Sluis werving, selectie en advies is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Nijssen & Van de Sluis werving, selectie en advies kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer info over Nijssen & Van de Sluis werving, selectie en advies

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Nijssen & Van de Sluis werving, selectie en advies. Zo is dit bedrijf gevestigd in Nieuwdorp. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Nijssen & Van de Sluis werving, selectie en advies is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 65669983. Op deze pagina kan je ook lezen wat Nijssen & Van de Sluis werving, selectie en advies ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals Nijssen & Van de Sluis werving, selectie en advies neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een onderneming als Nijssen & Van de Sluis werving, selectie en advies inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Nijssen & Van de Sluis werving, selectie en advies een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.