Nievelstein Uitzenden B.V. is een payroll onderneming die jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Nievelstein Uitzenden B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Nievelstein Uitzenden B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Nievelstein Uitzenden B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als Nievelstein Uitzenden B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Nievelstein Uitzenden B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Nievelstein Uitzenden B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Kerkrade. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Nievelstein Uitzenden B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 65198212. Op deze pagina kan je ook inzien wat Nievelstein Uitzenden B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.