Nieuwebaan Noord-Brabant BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Nieuwebaan Noord-Brabant BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming zoals Nieuwebaan Noord-Brabant BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Nieuwebaan Noord-Brabant BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als Nieuwebaan Noord-Brabant BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Nieuwebaan Noord-Brabant BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Nieuwebaan Noord-Brabant BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Oss. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Nieuwebaan Noord-Brabant BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 69174032. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Nieuwebaan Noord-Brabant BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.