Nicole Schipper SEARCH & SELECTION is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Nicole Schipper SEARCH & SELECTION kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Nicole Schipper SEARCH & SELECTION een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over Nicole Schipper SEARCH & SELECTION

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Nicole Schipper SEARCH & SELECTION. Zo is dit bedrijf gelegen in 'S-Hertogenbosch. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Nicole Schipper SEARCH & SELECTION is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 65788974. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Nicole Schipper SEARCH & SELECTION ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals Nicole Schipper SEARCH & SELECTION neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Nicole Schipper SEARCH & SELECTION is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.