Nick Doornekamp, Salarisadministratie & Advies is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Nick Doornekamp, Salarisadministratie & Advies kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als Nick Doornekamp, Salarisadministratie & Advies een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroller het best bij jou past.

Extra informatie over Nick Doornekamp, Salarisadministratie & Advies

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Nick Doornekamp, Salarisadministratie & Advies. Zo is deze onderneming gevestigd in Hoevelaken. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Nick Doornekamp, Salarisadministratie & Advies is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 52069125. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Nick Doornekamp, Salarisadministratie & Advies ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Nick Doornekamp, Salarisadministratie & Advies neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die een onderneming als Nick Doornekamp, Salarisadministratie & Advies inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.