NHL Uitzendbureau BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. NHL Uitzendbureau BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie vergelijkbaar met NHL Uitzendbureau BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partij als NHL Uitzendbureau BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als NHL Uitzendbureau BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over NHL Uitzendbureau BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf NHL Uitzendbureau BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Amersfoort. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, NHL Uitzendbureau BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 70095906. Op deze site kan je ook lezen wat NHL Uitzendbureau BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.