NG Recruitment is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. NG Recruitment kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als NG Recruitment een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Extra informatie over NG Recruitment

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf NG Recruitment. Zo is dit bedrijf gelegen in 's-Gravenhage. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, NG Recruitment is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 60463317. Op deze webpagina kan je ook zien wat NG Recruitment ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met NG Recruitment neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als NG Recruitment wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.