NF Payroll en personeelsdiensten B.V. is een payrolling bedrijf die jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. NF Payroll en personeelsdiensten B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met NF Payroll en personeelsdiensten B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als NF Payroll en personeelsdiensten B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als NF Payroll en personeelsdiensten B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over NF Payroll en personeelsdiensten B.V.

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf NF Payroll en personeelsdiensten B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Breda. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, NF Payroll en personeelsdiensten B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 17123361. Op deze site kan je ook tot je nemen wat NF Payroll en personeelsdiensten B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.