Nextpayroll BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Nextpayroll BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Nextpayroll BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Nextpayroll BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Breda. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Nextpayroll BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 52176878. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Nextpayroll BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Nextpayroll BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die een onderneming als Nextpayroll BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als Nextpayroll BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het best bij jou past.